pexels.com/ Julia Larson

Vērsis – ēdiens un attiecības 19

Ja esi randiņā ar cilvēku, kurš zina visu par delikatesēm vai ar entuziasmu gatavs pastāstīt garda pīrāga recepti, visticamāk, viņš ir Vērša zīmes pārstāvis. Jā, Vērši ir īsti gardēži un viņu apetīti var tikai apskaust. Viņi prot baudīt ēdienu gan kompānijā, gan vienatnē. Diemžēl viņi arī mēdz ar ēšanas palīdzību nomākt slikto garastāvokli un emocijas. Vērši rūpējas, lai pieliekamais vienmēr būtu pilns. Pat tad, ja atraduši laiku vingrošanai, sadedzinātās kalorijas ātri vien tiek atgūtas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās!
Pasaulei vajadzētu atgādināt par šīm briesmām: Krievijā rosina detonēt kodolbumbu, lai liktu “cilvēcei aizdomāties” 85
Krievijas armija ir lielāka un spēcīgāka nekā jebkad – ar to mums nāksies rēķināties ilgu laiku, tā vērtē ASV komandieris 175
Lasīt citas ziņas

Vēl viena no acīmredzamākajām Vērša atkarībām ir cilvēks, kuram viņš pieķēries! Cilvēciskais kontakts Vērsim nozīmē daudz vairāk, nekā kāds spēj iedomāties. Ne mazāk atkarīgi viņi ir no savām mājām – Vērši jūtas nekomfortabli, ja ilgstoši atrodas prom no mājām, tāpēc cenšas tajā atgriezties pēc iespējas ātrāk. Tur viņi jūtas droši un ērti, it kā būtu atraduši pasaulē savu īsto vietu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.