Foto – Valdis Semjonovs

Aukstā zupa ar zilo sieru un ceptu bekonu 0

KĀ GATAVOT?

Bļodā lej bezpiedevu jogurtu, pievieno sagrieztas salātu lapas, sakapātu svaigu gurķi, redīsus un dilles. Visu samaisa. Ja zupa pārāk bieza, atšķaida ar kefīru vai rūgušpienu. Pēc garšas pievieno sāli un melnos maltos piparus. Ja vēlas, lai zupa pikantāka, pieliek sinepes. Pirms pasniegšanas iedrupina Rokforas vai “Trikātas” zilo sieru, vidiņā ieliek apcepta bekona šķēlītes.

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

Gatavoja Skrundas profesionālās vidusskolas skolotāja, pieredzējusi pārtikas tehnoloģe un godu saimniece GUNTA STEPANOVA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.