Foto: Aija Geida

Aukstā zupa ar virzu 0

Sastāvdaļas
• 1,3 l kefīra
• 100 g virzas
• 100 g redīsu
• Garais gurķis
• 3 ēdamkarotes sakapātu lociņu
• 2 ēdamkarotes sakapātu diļļu
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• Ēdamkarote cukura
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Kokteilis
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Virzu un lociņus nomazgā, nosusina un sakapā. Nomizotu gurķi un redīsus sagriež mazos gabaliņos. Sajauc kopā visas sastāvdaļas un noliek uz stundu ledusskapī, lai atdziest un garšas sajaucas. Pasniedz ar tikko ceptu maizīti.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.