Foto: Aija Geida

Aukstā zupa ar virzu 0

Sastāvdaļas
• 1,3 l kefīra
• 100 g virzas
• 100 g redīsu
• Garais gurķis
• 3 ēdamkarotes sakapātu lociņu
• 2 ēdamkarotes sakapātu diļļu
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• Ēdamkarote cukura
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Virzu un lociņus nomazgā, nosusina un sakapā. Nomizotu gurķi un redīsus sagriež mazos gabaliņos. Sajauc kopā visas sastāvdaļas un noliek uz stundu ledusskapī, lai atdziest un garšas sajaucas. Pasniedz ar tikko ceptu maizīti.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.