Foto – Aija Geida

Aukstā zupa ar pieneņu lapiņām 5

Autors: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kādus vitamīnus nevajadzētu lietot kopā? Kombinācijas, kas kavē uzsūkšanos un var ietekmēt veselību
Veselam
5 vienkārši veidi, kā ātri pazemināt asinsspiedienu ar uztura palīdzību
Mīlasstāsts beidzies? Tramps palēnām padara Masku par pasaules ienaidnieku – priekšrocības nu kļūst par traucēkli 40
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 2 l kefīra
• 1 l marinētu biešu
• 2 saujas pieneņu lapiņu
• 5 cieti novārītas olas
• 2 garie gurķi
• 1,5 ēdamkarotes cukura
• pustējkarote maltu melno piparu
• tējkarote sāls

Pagatavošana.
Gurķi smalki sagriež mazos gabaliņos. Olas sakapā. Pieneņu lapas blanšē verdošā ūdenī un sakapā. Visu samaisa, pārlej ar kefīru, pievieno sāli, cukuru un maltus melnos piparus. Garšas akcentam var pielikt arī sakapātas dilles.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.