Aukstā zupa ar kefīru un kazas sieru 0
Pagatavošanas laiks: apm. 30 min. Porcijas: 4-6
Sastāvdaļas
1 kg kartupeli
150g kazas siers
1 sīpols
1 selerijas kāts
2 ēd.k. baltvīna etiķis
1 ēd.k. angļu sinepes
3 ēd.k. krējums
pētersīļi
zaļie loki
sāls, pipari
Pagatavošana
Kartupeļus notīrīt un novārīt sālsūdenī līdz gatavībai. Ūdeni noliet, kartupeļus atdzesēt, sagriezt palielos kubiņos. Pievienot smalki sakapātus pētersīļus un zaļos lokus.
Nelielā bļodā sajaukt sinepes, etiķi un krējumu. Mērci pārliet kartupeļiem un uzmanīgi samaisīt.
Kazas sieru sadrupināt mazos gabalos un iemaisīt salātos. Pēc garšas pievinot sāli un svaigi maltus piparus.
Recepti piedāvā