Aukstā zupa ar dārzeņiem un grauzdiņiem 0

Sastāvdaļas – 300 g kefīra, 2 ēdamkarotes biezpiena, 50 g kūpināta šķiņķa, 1/2 gurķa, gabaliņš paprikas, selerijas kāts, 1/2 olas, pētersīļu zaļumi, dilles, gārsu lapas, citrona miziņa, rupjmaizes grauzdiņi, garšvielas, ķiploka daiviņas, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
10 patiesības no skolas laikiem, kas izrādījās… Pilnīgi aplamas!
Veselam
Tas ir smags darbs mūža garumā! Lūk, 13 triki un padomi, kā uzturēt savu atmiņu asu kā nazis
“Ir meitenes, kuras stundā pār lūpu nevar pārspļaut, bet šito gan var pateikt” – kādas skolotājas SOS vēstule un palīgā sauciens 285
Lasīt citas ziņas

Kefīru kopā ar biezpienu, citrona miziņu un zaļumiem sablendē. Svaigos gurķus sagriež salmiņos, papriku un selerijas kātus applaucē un sagriež salmiņos. Dārzeņus liek kefīrā, samaisa. Kūpināto šķiņķi apcep un liek porciju šķīvī pirms pasniegšanas kopā ar olas pusīti. Zupas garšas uzlabošanai pievieno garšvielas. Rupjmaizes grauzdiņus sagriež un apcep, ieberž ar sāli un ķiplokiem. Kārto šķīvī, var pasniegt atsevišķi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.