Aukstā zupa ar dārzeņiem un grauzdiņiem 0

Sastāvdaļas – 300 g kefīra, 2 ēdamkarotes biezpiena, 50 g kūpināta šķiņķa, 1/2 gurķa, gabaliņš paprikas, selerijas kāts, 1/2 olas, pētersīļu zaļumi, dilles, gārsu lapas, citrona miziņa, rupjmaizes grauzdiņi, garšvielas, ķiploka daiviņas, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Karu izbeigs kājnieks netīrā formā: Komandiera atziņas par frontes realitāti Ukrainā 62
Lasīt citas ziņas

Kefīru kopā ar biezpienu, citrona miziņu un zaļumiem sablendē. Svaigos gurķus sagriež salmiņos, papriku un selerijas kātus applaucē un sagriež salmiņos. Dārzeņus liek kefīrā, samaisa. Kūpināto šķiņķi apcep un liek porciju šķīvī pirms pasniegšanas kopā ar olas pusīti. Zupas garšas uzlabošanai pievieno garšvielas. Rupjmaizes grauzdiņus sagriež un apcep, ieberž ar sāli un ķiplokiem. Kārto šķīvī, var pasniegt atsevišķi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.