
Aukstā zupa ar augļiem 0
Kā gatavot?
Banānu un dzērvenes sablendē kopā ar jogurtu. Žāvētās plūmes uzbriedina karstā ūdenī. Bumbierus un ābolus sagriež gabaliņos un vāra mīkstus kopā ar medu. Atdzesē un liek zupā kopā ar uzbriedinātajām plūmēm. Iemaisa biezpienu. Izgaršo un pievieno garšvielas.
Reklāma
Reklāma
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā
80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Recepte – Skrundas arodvidusskolas skolotāja, arī godu saimniece Gunta Stepanova
Grilēts tītara filejas šašliks, ietīts speķī
Melnie spageti ar mīdijām
Laša un kartupeļu zupa – noderēs atslodzei pēc cepešiem
Bērzu sula
ar smiltsērkšķiem – uh, kas par veselīgu padzērienu!
5 receptes, kurās izmantot pāri palikušās olas: salāti, uzkoda, pīrāgi!
Siera salāti ar olu un garnelēm
Zaļo zirnīšu zupa – diētiska un viegla maltīte
Benedikta olas ar mazsālītu lasi