
Foto – shutterstock.com
Aukstā sēņu zupa 0
Sagriež svaigu gurķi un marinētas sēnes – šampinjonus, celmenes, šitaki sēnes, austersēnes vai baravikas, sakapā dilles, lociņus un pētersīļus. Pievieno sāli, cukuru un nedaudz franču sinepes un visu samaisa ar 7% salātu kefīru.
Reklāma
Reklāma
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ
4
Personības TESTS. Izvēlies Lieldienu olu, un atklāj pārsteidzošus faktus par sevi
Cilvēks samaksā, bet paliek tukšā! Kāpēc “K Senukai” pārdot pircējiem preces, kuras vēlāk nepiegādā?
Lai zupa būtu sātīgāka, var pievienot arī salmiņos sagrieztus vārītus kartupeļus un nedaudz rīvēta ķiploka.
Zupu pasniedz ar baltmaizes grauzdiņiem.