Foto – Valdis Semjonovs

Aukstā gurķu zupa. Pagatavo jau šodien! 0

KĀ GATAVOT?

Gurķus nomizo, sagriež gabaliņos un liek blenderī. Pievieno dažas bazilika lapiņas, dilles, sīpollokus, sāli, maltus melnos piparus, mazliet citrona sulas un visu sablenderē. Pievieno grieķu jogurtu (uz 1 porciju – 2 ēd. k.) un zupu ar blenderi viegli uzkuļ. Lej šķīvī, pārkaisa ar smalki sakapātu cieti vārītu olu, svaigu gurķi un puravu. Rotā ar dillēm, piparmētru lapiņām un purava ripiņām.

Reklāma
Reklāma
Zinātnieki atklājuši, kas izraisa specifisko, tā dēvēto “vecuma smaku”: 7 ieteikumi, kā no tās atbrīvoties
Krievija pārgājusi uz nāvējošāku kara taktiku. Tas rada reālu draudu NATO 74
Kokteilis
8 latviešiem pilnīgi normāli ieradumi, kas ārzemniekiem šķiet dīvaini. Tēja un medus ārstē visas kaites! 29
Lasīt citas ziņas

Gatavoja viesnīcas “Justus” restorāna šefpavāre ELĪNA SALIŅA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.