Dainis Bušmanis

Aukstā burkānu zupa 0

Ik gadu vasaras sākumā, kad Dailes teātrī beidzas izrāžu sezona, durvis ver kafejnīcas “Epikūra dārzs” āra terase. Te apmeklētāji var ne tikai ieturēt maltīti, bet nedēļas nogalēs arī baudīt dažādus koncertus. Pasākumu laikā arī maltīte tiek gatavota uz āra plīts, kas izveidota uz veca “Volvo” bāzes.

Reklāma
Reklāma

Aukstā burkānu zupa

Kokteilis
Sāksies “baltā svītra”: 4 zodiaka zīmes šopavasar iegūs retu iespēju mainīt savu likteni
Pārmaiņas Ukrainas armijā – Zelenskis iecēlis jaunu bruņoto spēku vadītāju
Nopietni apdraud veselību: 5 ieradumi, kas visvairāk kaitē sirdij
Lasīt citas ziņas

SASTĀVDAĻAS (vienai porcijai) 200 g svaigi spiestas burkānu sulas, 1 avokado, 1 tējk. citrona sulas, olīveļļa, sāls, pipari.

KĀ GATAVOT? Svaigi spiestu burkānu sulu lej blenderī, klāt liek notīrītu, sagrieztu avokado, sāli, piparus, citrona sulu, mazliet olīveļļas. Sablenderē, lej šķīvī. Dekorē ar zaļumiem, šoreiz ar svaigām biešu lapiņām. Šī zupa garšos arī svaigēdājiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.