Foto – Valdis Semjonovs

Augļu salāti ar spinātiem un rukolu 0

KĀ GATAVOT? Svaigu rukolu un spinātus izklāj uz šķīvja, pāri kārto izfilēta apelsīna un greipfrūta gabaliņus un no mīkstā baltā siera izdobtas bumbiņas. Pievieno arī notīrīta pomelo gabaliņus. Viegli pārkaisa ar sāli un melnajiem maltajiem pipariem. Visu pārlej ar mērcīti, ko gatavo no ogu sīrupa un eļļas (proporcijā 1:2). Pārkaisa ar pekanriekstiem, valriekstiem, Indijas vai citiem riekstiem.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
RAKSTA REDAKTORS
“Bija jau par vēlu…” Grupas “Oranžās Brīvdienas” pāragri mirušā solista Speisa sieva Ilze pastāsta, kas īsti notika liktenīgajā naktī
Lasīt citas ziņas

Iesaka restorāna “Kolonāde” šefpavārs Antons Konstantinovs

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.