Ko darīt, ja pagatavotais šašliks paliek pāri? 4

Šašliks visgaršīgākais un sulīgākais ir tikko izcepts. Ja tomēr ir sanācis pagatavot vairāk nekā spējat apēst un saceptā gaļa ir palikusi pāri, tad tā ir jāatdzesē, jāpārliek slēgtā traukā un jāievieto uzglabāšanai ledusskapī.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Lasīt citas ziņas

Nākamajā dienā šašliku ir ieteicams kārtīgi uzsildīt katliņā, pievienojot nedaudz buljona, lai gaļa kļūtu sulīgāka.

Otrs variants ir šašliku sagriezt smalkākos gabaliņos un cepeškrāsnī pagatavot sacepumu ar kartupeļiem vai dārzeņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.