Gaļas marinēšanas ilgums 4

Cūkgaļas marinēšanas ilgums ir atkarīgs marinādes sastāva un iemarinētās gaļas uzglabāšanas temperatūras. Istabas temperatūrā gaļa būs iemarinējusies un gatava cepšanai jau pēc divām līdz trīs stundām.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas

Ja marinēšanai izmanto gāzētos dzērienus, piemēram, minerālūdeni vai “Coca-Cola”, tad samaisot gaļu un noturot to istabas temperatūrā, tā būs gatava cepšanai pēc 15-20 minūtēm.

Ledusskapī turētu gaļu marinādē vislabāk ir cept ir nākamajā dienā pēc pagatavošanas. Gaļai, ko plāno cept pēc divām līdz trīs stundām, jāgatavo spēcīgāka marināde un gaļa kārtīgi jāizmasē ar rokām, bet tai, ko ceps nākamajā dienā, var gatavot maigāku marinādi, viegli apmaisot un uzglabājot ledusskapī.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.