Atsvaidzini grilēšanas iemaņas – kā cept gaļiņu, lai nav par sausu 4

Katram Latvijas iedzīvotājam siltā laika garša un smarža ir uz grila cepts šašliks. Lai grilēšanas ballītē savus viesus varētu sagaidīt ar mīkstu un sulīgu šašliku ir apkopoti ieteikumi, kā pagatavot gardu gaļas marinādi, kā šašliku izcept, lai tas ir sulīgs un ko ar to darīt nākamajā dienā.

Reklāma
Reklāma
Veselam
6 rīta ieradumi, kas slepeni veicina svara pieaugumu: izvairies no tiem!
Operācijai narkozē var būt arī šāda blakne – svešvalodas sindroms. Ar to sasirdzis kāds 17 gadus vecs zēns
VIDEO. Ja šķiet, ka Rīgas sabiedriskajā esi redzējis visu, šis video liks to apšaubīt
Lasīt citas ziņas

Lūk, nākamajās lapās vari sīkāk izlasīt par šādām tēmām:
– Marināde no ogām un augļiem
– Marināde no dzērieniem – “Coca-Cola”, alus vai kefīrs
– Gaļas marinēšanas ilgums
– Sulīgas gaļas pagatavošana un pasniegšana
– Ko darīt, ja pagatavotais šašliks paliek pāri?

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.