Ātrie ābolu vai siera pīrādziņi brokastīm 0

Ātro pīrādziņu pildījumam var izmantot ne tikai ābolu ievārījumu, bet arī, piemēram, sieru, sīki sagrieztu šķiņķa un olu maisījumu vai ko citu garšīgu, kas ir pa rokai.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
Mīklai – 2 glāzes miltu; 3 ēdamkarotes augu eļļas; ūdens; pustējkarote sāls; pustējkarote sodas. Eļļa cepšanai.
Pildījumam – visvienkāršāk pīrādziņus pildīt ar gatavu ievārījumu pēc savas gaumes vai jebkuru citu pildījumu.

Gatavošana
1. Mīklai paredzēto eļļu ielej glāzē, glāzi līdz augšai piepilda ar ūdeni.
2. Izvēlas mīklas pagatavošanai ērtu bļodu, tur ielej eļļas un ūdens maisījumu. Pievieno sāli, sodu un visu samaisa ar mikseri.
3. Mīklā iejauc miltus.
4. Mīklu izrullē kā desiņā, griež gabaliņos, tos izrullē. Uz katra gabaliņa liek karoti pildījuma – tas var būt arī svaigs ābols ar kanēli un cukuru. Aizspiež pīrādziņa malas.
6. Uz pannas uzlej nedaudz eļļas, pīrādziņus viegli apvārta miltos un apcep no katras puses, lai veidotos kraukšķīga garoziņa.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.