Ātri pagatavojamās gardās uzkodiņas: pildītas olas ar kūpinātu siļķu fileju 2
Apmaksāts reklāmas raksts.
Gardās uzkodiņas ir neatņemama viesību galda sastāvdaļa. Šoreiz pildītu olu ar kūpinātu siļķu fileju recepte – ātri pagatavojams un ļoti garšīgs ēdiens!
Pildītas olas ar kūpinātu siļķu fileju
Sastāvdaļas:
6gb “Oluksne” olas
270g “Kaija” kūpinātas siļķu filejas eļļā vai tomātu mērcē
30g majonēzes
Zaļumi dekorēšanai
Pagatavošana:
1. Olas novāra cietas un atdzesē.
2. Olām noplēš čaumalu, pārgriež uz pusēm un izņem dzeltenumus.
3. Izņemtos dzeltenumus samīca ar kūpinātas siļķes fileju un pievieno majonēzi.
4. Olu baltumu laiviņās pilda pagatavoto masu. Dekorē ar zaļumiem!
Labu apetīti!