Foto: Shutterstock

Ātri pagatavojamās gardās uzkodiņas: pildītas olas ar kūpinātu siļķu fileju 2

Apmaksāts reklāmas raksts.

Gardās uzkodiņas ir neatņemama viesību galda sastāvdaļa. Šoreiz pildītu olu ar kūpinātu siļķu fileju recepte – ātri pagatavojams un ļoti garšīgs ēdiens!

Reklāma
Reklāma

Pildītas olas ar kūpinātu siļķu fileju

Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas
Foto: reklāmas materiāls


Sastāvdaļas:

6gb “Oluksne” olas
270g “Kaija” kūpinātas siļķu filejas eļļā vai tomātu mērcē
30g majonēzes
Zaļumi dekorēšanai

Pagatavošana:

1. Olas novāra cietas un atdzesē.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Olām noplēš čaumalu, pārgriež uz pusēm un izņem dzeltenumus.

3. Izņemtos dzeltenumus samīca ar kūpinātas siļķes fileju un pievieno majonēzi.

4. Olu baltumu laiviņās pilda pagatavoto masu. Dekorē ar zaļumiem!

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.