Foto: Shutterstock

Ātri pagatavojamās gardās uzkodiņas: pildītas olas ar kūpinātu siļķu fileju 2

Apmaksāts reklāmas raksts.

Gardās uzkodiņas ir neatņemama viesību galda sastāvdaļa. Šoreiz pildītu olu ar kūpinātu siļķu fileju recepte – ātri pagatavojams un ļoti garšīgs ēdiens!

Reklāma
Reklāma

Pildītas olas ar kūpinātu siļķu fileju

Veselam
Jauni cilvēki riskē nepamanīt zarnu vēža simptomus – ārste brīdina par 5 svarīgākajām pazīmēm
Kokteilis
FOTO. 7 neparastākie veikali Latvijā, ko ir vērts apciemot
Kaut kas tāds nav noticis kopš kara sākuma! Putins spēris negaidītu soli
Lasīt citas ziņas
Foto: reklāmas materiāls


Sastāvdaļas:

6gb “Oluksne” olas
270g “Kaija” kūpinātas siļķu filejas eļļā vai tomātu mērcē
30g majonēzes
Zaļumi dekorēšanai

Pagatavošana:

1. Olas novāra cietas un atdzesē.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Olām noplēš čaumalu, pārgriež uz pusēm un izņem dzeltenumus.

3. Izņemtos dzeltenumus samīca ar kūpinātas siļķes fileju un pievieno majonēzi.

4. Olu baltumu laiviņās pilda pagatavoto masu. Dekorē ar zaļumiem!

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.