Foto – invkus.blogspot.ru

Ātri pagatavojama zemeņu–siera kūka bez cepšanas. Fotorecepte soli pa solim 5

Sastāvdaļas
1,5 glāzes nelielos gabaliņos salauztu cepumu
150 g sviesta
1/4 glāzes “Nutellas”
450 g saldkrējuma siera
2 glāzes cukura (1+1)
1/4 glāzes piena
1 glāze zemeņu
nedaudz vaniļas

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

1. Blenderī ieber glāzi cukura un salauztus cepumus. Vienmērīgi sasmalcina.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Pievieno “Nutellu”, mīkstu sviestu un atkal miksē.

3. Cepamajā formā izklāj iegūto masu. Liek ledusskapī uz 10 minūtēm.

4. Tikmēr var gatavot virskārtu. Sablendē saldkrējuma sieru, pienu, vaniļu un atlikušo cukuru.

5. Pievieno gabaliņos sagrieztas zemenes. Rūpīgi samaisa ar koka (vēlams) karoti.

6. Izņem pamatni no ledusskapja, apziež ar saldkrējuma siera maisījumu. Izlīdzina virsmu.

7. Liek kūku ledusskapī vismaz uz 4 stundām. 20 minūtes pirms pasniegšanas izņem no ledusskapja un sagriež.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.