Foto: Shutterstock

Ātri, garšīgi, maciņam draudzīgi: mednieku desiņas ar pupiņām tomātu mērcē 3

Sātīgs un ļoti aromātisks ēdiens, kura sastāvā ir pupiņas un desiņas, ir viegli pagatavojams. Jau pēc nepilnas pusstundas izsalkušie mielosies ar šo gardumu!

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas:

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

• Saulespuķu eļļa – 1 ēdamkarote
• Mednieku desiņas – 8 gab.
• Sīpols – 1 gab.
• Burkāni – 2 gab.
• Pupiņas tomātu mērcē – 2 burciņas
• Lauru lapa – 1 gab.
• Tomātu mērce – 2 ēdamkarotes
• Vusteršīras mērce – 1 ēdamkarote
• Sāls, pipari – pēc garšas

Pagatavošana:

1. Pannā uzkarsē eļļu un liek uz straujas uguns apcepties desiņas. Ielieciet tās citā traukā, lai tās neatdziest.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Tikmēr notīriet sīpolu un burkānu. Sīpolu smalki sagriež, burkānu – sarīvē (varat sagriezt arī smalkās ripiņās, ja tā garšo labāk). Liek pannā cepties.

3. Pannā pievieno pupiņas, tomātu mērci, lauru lapu, Vusteršīras mērci un garšvielas – sāli, piparus. Visu kārtīgi samaisa.

4. Desiņas liek atpakaļ pannā kopā pie pārējām sastāvdaļām. Nogriež karstumu uz minimālu, uzliek pannai vāku un gatavo vidēji vēl 10 minūtes.

5. Kad gatavs, izņem lauru lapu no ēdiena.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.