Foto: Slawomirs Fajer/Shutterstock

Ātrā vistas nūdeļu zupa 1

Autors: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
7 iemesli, kāpēc jūs nespējat zaudēt svaru pat, ja pārtiekat tikai no vienas salāta lapas
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
RAKSTA REDAKTORS
“Ārsts atnāk ar kafiju, bez steigas…” Paciente dusmīga, kāpēc “Veselības centrs 4” atļaujas necienīt cilvēku laiku
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 1,5 l buljona
• 500 g kūpinātas vistas gaļas
• 3 burkāni
• sīpols
• 180 g nūdeļu
• 2 ēdamkarotes augu eļļas
• 2 ēdamkarotes sakapātu zaļumu
• 2 lauru lapas
• 1/3 tējkarotes maltu melno piparu
• 1/3 tējkarotes asās paprikas
• 0,5-1 tējkarote sāls
• bazilika lapiņas

Pagatavošana.
Burkānu nomizo un sagriež gabaliņos, sīpolu sakapā. Uz pannas eļļā apcep sīpolu, pievieno burkānu un arī apcep. Katlā uzvāra buljonu, pievieno lauru lapas, burkānus, sīpolu un sutina 5 minūtes. Pieliek gabaliņos saplucinātu vistas gaļu, nūdeles, sāli, aso paprikas pulveri un maltus melnos piparus. Vāra uz nelielas uguns 5 minūtes, pēc tam izņem lauru lapas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz ar bazilika lapiņām un sakapātiem zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.