Foto-Laura Grēviņa, ViensPlusViens.lv

Ātrā riekstu – ogu kūka. Recepti piedāvā Laura Grēviņa 0

Sastāvdaļas biskvītam
“Dobeles dzirnavnieka” ātrās kūkas maisījums
2 ēdamkarotes zemesriekstu sviesta
1 ēdamkarote kakao

Reklāma
Reklāma
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas garnējumam
300 ml saldā krējuma
100 g krēmsiera
100 g pūdercukura
Ogas un / vai mazie zefīriņi (marshmallow)

Pagatavošana.
Pagatavo kūkas mīklu pēc norādēm uz iepakojuma. Pievieno kakao un zemesriekstu sviestu. Mīklu lej ietaukotā cepamformā. Cep 180 grādos 25-30 minūtes.
Krēmu pagatavo, kamēr kūka cepas. Saputo saldo krējumu. Putošanas beigās pievieno krēmsieru un cukuru, un saputo ar mikseri visu kopā.
Kūkas biskvītu sagriež uz pusēm. Sagatavoto krēmu iesmērē pa vidu un uz kūkas virsmas. Dekorē ar ogām un / vai zefīriņiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.