Ātrā glazūra un parastā glazūra 0
Sastāvdaļas: 3 ēdamkarotes keroba pulvera, 3 ēdamkarotes sviesta, 1,5 ēdamkarote pūdercukura, silts ūdens.
Kā gatavot?
Sajauc keroba pulveri ar pūdercukuru un sviestu, izmīca. Tad lēnām lej klāt siltu ūdeni, līdz iegūst masu, kuru ērti uzziest uz kēksiem vai tortes virsmas.
Parastā glazūra
Sastāvdaļas: 125 g sviesta, 275 pūdercukura, 4 ēdamkarotes keroba, 2 ēdamkarotes karsta ūdens.
Kā gatavot?
Sviestā iemaisa pūdercukuru, keroba pulveri sajauc ar karstu ūdeni. Tad savieno abus maisījumus un maisa, līdz iegūst vienmērīgas konsistences masu, kas viegli klājama.