Ātrā gardā kūka ar rabarberiem vai āboliem 0
Sastāvdaļas – 4 olas, glāze cukura, glāze miltu, rabarberi vai āboli, kanēlis, sēkliņu knaukšķis pēc izjūtas – cik vēlas.
Pagatavošana.
Olas sakuļu ar cukuru, pielieku miltus un labi sajaucu. Rabarberus sagriežu šķēlītēs, pievienoju mīklai, turpat ieberu arī sēkliņas. Var likt ābolus, iznāk ļoti garšīgi, taču tad jāpievieno arī kanēlis. Visu labi sajaucu, lieku formā un cepu. Kūku var gatavot ar jebkurām ogām un augļiem, vienīgi kivi neder.
Žurnāla 36,6°C 2011. gada konkursa uzvarētājas Intas Rečas recepti gardā un skaistā maltītē pārvērtusi šefpavāre Ineta Grēniņa!