Atklāta Keitas Midltones slaiduma “recepte”: lūk, kāda ir hercogienes dienas ēdienkarte 0
No viena vien skatiena ir skaidrs, ka prinča Viljama sieva Keita Midltone ievēro veselīgu dzīvesveidu, lai gan arī viņas gadījumā labie gēni ir nospēlējuši nozīmīgu lomu hercogienes izskatā. Pēc trīs bērnu laišanas pasaulē Ketrīna aizvien ir ļoti slaida. Kā viņai tas izdodas?
Brokastīs prinča Viljama sieva ir iecienījusi smūtiju. Visbiežāk viņa gatavojot to no šādiem produktiem: dažādu kāpostu lapas, spināti, romiešu salāti, kinza un mellenes.
Hercogiene nav veģetāriete, tomēr pusdienās viņa visbiežāk izvēlas ēdienu bez gaļas. Laikā, kad Kembridžas hercogi viesojās Indijā vietējās šefpavārs viņiem pagatavoja dārzeņu šašlikus karija marinādē – tieši šāds ēdiens Keitai iet ļoti pie sirds. Tāpat viņa neskaitāmās intervijās minējusi, ka tāpat kā viņas vīrs, princis Viljams, arī viņa mīl suši.
Vakariņās hercogiene vislabprātāk ēd asu ēdienu, tomēr, kā izrādās, viņas mīļotais princis Viljams atšķirībā no Keitas un mazās princeses Šarlotes, nemīl asus ēdienus. Tāpēc Kembridžas hercogu ģimenē vakariņās viens no iecienītākajiem ēdieniem ir krāsnī cepta vista ar piedevām. Tāpat Keita atzinusies, ka viņai ļoti garšo dažādi pastas ēdieni, lai gan, ievērojot to, lai nepatērētu pārlieku daudz kaloriju šajos ēdienos, viņa visbiežāk izvēlas gatavot pilngraudu pastu.
Keita nekad nav slēpusi, ka viņai ļoti patīk uzturēties virtuvē, eksperimentēt un gatavot visdažādākos ēdienus, tajā skaitā – kūkas un saldos, jo tos ļoti iecienījis viņas vīrs, princis Viljams, kā arī visi trīs hercogu pāra bērni – princis Džordžs, princese Šarlote un princis Luiss. Tomēr viņa pati ar kūku ēšanu cenšoties neaizrauties!
Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem.