Foto – Anda Krauze

Asās piparu pelītes – ļoti garda un ugunīga uzkoda 0

Pašā Rīgas sirdī, Pils ielas mājīgajās telpās, mitinās meksikāņu restorāns “El Santo X”, kura īpašnieks un šefpavārs ir Havjērs Garsija no Meksikas.

Reklāma
Reklāma
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
FOTO. Pabradē sācies ceturtais operācijas posms; pirmo reizi publiski parāda izcelto ASV karavīru M88 tanku
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
Svaigi halapenjo pipari, kazas siers, olīveļļa, ola, milti, sāls.

Ar nazīti iegriež halapenjo piparā, izņem ārā sēkliņas un piparu piepilda ar kazas sieru. Piparu apviļā miltos un tad sakultā olā. Liek apcepties olīveļļā, līdz pipars paliek brūns. Apkaisa ar sāli.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.