Foto – Anda Krauze

Asās piparu pelītes – ļoti garda un ugunīga uzkoda 0

Pašā Rīgas sirdī, Pils ielas mājīgajās telpās, mitinās meksikāņu restorāns “El Santo X”, kura īpašnieks un šefpavārs ir Havjērs Garsija no Meksikas.

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
Svaigi halapenjo pipari, kazas siers, olīveļļa, ola, milti, sāls.

Ar nazīti iegriež halapenjo piparā, izņem ārā sēkliņas un piparu piepilda ar kazas sieru. Piparu apviļā miltos un tad sakultā olā. Liek apcepties olīveļļā, līdz pipars paliek brūns. Apkaisa ar sāli.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.