Foto – Anda Krauze

Asās piparu pelītes – ļoti garda un ugunīga uzkoda 0

Pašā Rīgas sirdī, Pils ielas mājīgajās telpās, mitinās meksikāņu restorāns “El Santo X”, kura īpašnieks un šefpavārs ir Havjērs Garsija no Meksikas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
Svaigi halapenjo pipari, kazas siers, olīveļļa, ola, milti, sāls.

Ar nazīti iegriež halapenjo piparā, izņem ārā sēkliņas un piparu piepilda ar kazas sieru. Piparu apviļā miltos un tad sakultā olā. Liek apcepties olīveļļā, līdz pipars paliek brūns. Apkaisa ar sāli.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.