Foto – Timurs Subhankulovs

Austrumnieku zupa – asa un ātri pagatavojama 1

Kaut ko karstu, asu, siltu! Jā, to sniedz šī gardā austrumnieku zupa! Vajadzēs buljona kubiņu, garneles, 100 g šampinjonus, 2 mazus čili piparus, 2 puravus, 1 citronu, dažas kabača šķēles, ingvera gabaliņu un zaļos lociņus.

Reklāma
Reklāma
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
Lasīt citas ziņas

Sākumā buljonā pavāra sagrieztus čili piparus un ingveru, tad pieber kabača gabaliņus, purava ripiņas, sagrieztus zaļos lociņus un šampinjonus, beidzot piespiež citrona sulu. Zaļumi, sāls, melnie maltie pipari – pēc patikas. 


Iesaka žurnāla ‘Mājas Viesis” autore Ilze Vītola

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.