Foto-Anda Krauze

Asā meksikāņu tortilja ar vistas gaļu 0

Sastāvdaļas – pilngraudu tortilja, lapu salāti, vistas fileja, konservētas pupiņas, salsas mērce ar ananasiem, “taco” garšvielas, kukurūza kārbiņā, sarkanais sīpols, paprika, svaigi tomāti, avokado, selerijas kātiņš, samalti čili pipari, sāls, pipari, krējums, laims.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
7 iemesli, kāpēc jūs nespējat zaudēt svaru pat, ja pārtiekat tikai no vienas salāta lapas
Lasīt citas ziņas

Uz šķīvīša uzliek tortilju un lapu salātus. Gabaliņos sagriež vistas fileju, papriku, selerijas kātiņu, pievieno konservētās pupiņas, salsas mērci, garšvielas, kukurūzu, samaltu čili piparu, sāli un parastos piparus. Visu kopā liek cepties pannā, kamēr karsts, liek uz tortiljas un pa virsu uzkaisa sarīvētu sieru, lai tas var izkust. Klāt piegriež svaigus tomātus un avokado. Pasniedz kopā ar krējumu un laimu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.