Asā mārrutku un tomātu uzkoda. Pikanti! 2
Pagatavošana
Gatavus, gaļīgus tomātus nomazgā, nosusina, sagriež uz pusēm un izņem serdītes.
Reklāma
Reklāma
Kā mans mēģinājums atteikties no cukura pārvērtās par ceļojumu uz elli
19
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
Nosaukti trīs cilvēka dzīvībai visbīstamākie pārtikas produkti
11
Mārrutku sakni nomazgā un notīra no ārējās raupjās miziņas.
Ķiplokus notīra.
Mārrutkus samaļ gaļas maļamajā mašīnā.
Padoms. Lai mārrutki nekostu acīs, uz gaļas maļamās mašīnas atveres var uzvilkt plastmasas maisiņu un aizsiet.