Ar ingveru 2

Sastāvdaļas

• 125 g mīksta sviesta

• 125 g kviešu miltu

• 50 g brūnā cukura

• 2 ēdamkarotes vaniļas cukura

• 1 ēdamkarote skābā krējuma

• ½ tējkarotes malta ingvera pulvera

• 1 tējkarote cepamā pulvera

• 50 g kartupeļu cietes

• 50 g iecukurota ingvera

• 70 g šokolādes glazūras

Pagatavošana

Ingveru sagriež mazos gabaliņos.

Sviestu sajauc ar cukuru, vaniļas cukuru, ingvera pulveri un pievieno ingvera gabaliņus.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dvīņi – apelsīns, Vēzis – persiks. Noskaidro, kurš auglis tu esi pēc savas zodiaka zīmes 3
Veselam
Tā uzvedas “memmīši”: psihologi nosauc 11 skaidras šādu vīriešu pazīmes 46
Ne auto, ne naudas: BMW konkursa uzvarētājs joprojām gaida savu balvu; loterijas īpašnieks noliedz krāpšanu
Lasīt citas ziņas

Atsevišķā bļodā ieber kviešu miltus, cepamo pulveri un kartupeļu cieti.

Sajauc kopā abas masas un veido mīklu, ko patur ledusskapī pusstundu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mīklas bumbiņas saplacina, veidojot mazus apaļus cepumiņus, vai izrullē un izspiež ar formiņām.

Cep +180 °C aptuveni astoņas minūtes, līdz cepumi zeltaini brūni. Atdzesē un uzlej šokolādes glazūru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.