Ar apelsīnu pildījumu 2

Sastāvdaļas

• 250 g kviešu miltu

• Ola

• 120 g cieta sviesta

• 75 g brūnā cukura

• ¼ tējkarotes sāls

• ½ tējkarotes malta kanēļa

• Tējkarote cepamā pulvera

• 100 g apelsīnu džema

• 50 g pūdercukura

Pagatavošana

Kviešu miltiem pievieno olu, gabaliņos sagrieztu sviestu, maltu kanēli, cukuru, sāli un samīca. Mīklu pusstundu patur ledusskapī, pēc tam plāni izrullē un ar formiņām izspiež cepumus – vienu cep tāpat, bet otram viducī ar mazu veidni izspiež caurumu vai zvaigznīti.

Reklāma
Reklāma
Tas var beigties bēdīgi: 7 pazīmes, ka jūs dzerat par maz ūdens
Kokteilis
Kādas attiecības pārī būtu ideālas katrai zodiaka zīmei? Auns meklē kaisli, bet Vērsis komfortu
Kokteilis
Daudziem notiks svarīgas pārmaiņas dzīvē! Horoskops 2025.gada janvārim
Lasīt citas ziņas

Cep +180 °C aptuveni 10 minūtes, līdz tie ir zeltaini brūni. Atdzesē. Cepumiem, kam nav cauruma, uzklāj džemu, vidū veidojot pacēlumu, un saliek kopā ar cepumiem, kam vidū ir caurums. Uzkaisa pūdercukuru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.