Ar apelsīnu pildījumu 4

Foto – Aija Geida

Foto – Aija Geida

Sastāvdaļas

• 250 g kviešu miltu

• Ola

• 120 g cieta sviesta

• 75 g brūnā cukura

• ¼ tējkarotes sāls

• ½ tējkarotes malta kanēļa

• Tējkarote cepamā pulvera

• 100 g apelsīnu džema

• 50 g pūdercukura

Pagatavošana

Kviešu miltiem pievieno olu, gabaliņos sagrieztu sviestu, maltu kanēli, cukuru, sāli un samīca. Mīklu pusstundu patur ledusskapī, pēc tam plāni izrullē un ar formiņām izspiež cepumus – vienu cep tāpat, bet otram viducī ar mazu veidni izspiež caurumu vai zvaigznīti.

Cep +180 °C aptuveni 10 minūtes, līdz tie ir zeltaini brūni. Atdzesē. Cepumiem, kam nav cauruma, uzklāj džemu, vidū veidojot pacēlumu, un saliek kopā ar cepumiem, kam vidū ir caurums. Uzkaisa pūdercukuru.

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.