Ar apelsīnu pildījumu 2
Sastāvdaļas
• 250 g kviešu miltu
• Ola
• 120 g cieta sviesta
• 75 g brūnā cukura
• ¼ tējkarotes sāls
• ½ tējkarotes malta kanēļa
• Tējkarote cepamā pulvera
• 100 g apelsīnu džema
• 50 g pūdercukura
Pagatavošana
Kviešu miltiem pievieno olu, gabaliņos sagrieztu sviestu, maltu kanēli, cukuru, sāli un samīca. Mīklu pusstundu patur ledusskapī, pēc tam plāni izrullē un ar formiņām izspiež cepumus – vienu cep tāpat, bet otram viducī ar mazu veidni izspiež caurumu vai zvaigznīti.
Cep +180 °C aptuveni 10 minūtes, līdz tie ir zeltaini brūni. Atdzesē. Cepumiem, kam nav cauruma, uzklāj džemu, vidū veidojot pacēlumu, un saliek kopā ar cepumiem, kam vidū ir caurums. Uzkaisa pūdercukuru.