Vaniļas radziņi 2

Sastāvdaļas

• 250 g kviešu miltu

• 200 g cieta sviesta

• 100 g pūdercukura

• 200 g lazdu riekstu

• 4 ēdamkarotes vaniļas cukura

• ½ tējkarotes cepamā pulvera

• 2 ēdamkarotes skābā krējuma

• 100 g šokolādes glazūras

• 40 g pūdercukura

Pagatavošana

Miltus sajauc ar sviestu, skābo krējumu, vaniļas cukuru un pūdercukuru. Pievieno blenderī smalki sasmalcinātus lazdu riekstus un samīca mīklu. Ļauj 40 minūtes atpūsties ledusskapī.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Stāsta beigās es ar bērnu stāvēju pie zārka…” Izskan minējumi, ka Sedokova, iespējams, Jāni Timmu piebūrusi
“Siliņas uzruna bija kā aukstas vakariņas.” Latvijas iedzīvotāji un mākslīgais intelekts vērtē valsts augstāko amatpersonu uzrunas Jaunajā gadā
“Vecrīgā visu nakti ārdījās tūkstošiem iebraucēju no Āzijas un Āfrikas. Kad mums pārstās melot?” Soctīklos asa diskusija par Vecgada naktī redzēto
Lasīt citas ziņas

No mīklas veido plānus cepumus – radziņus, liek uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru, un cep, līdz tie ir zeltaini brūni (+180 °C aptuveni 10 minūtes).

Izkausē šokolādes glazūru (var mazos iepakojumos nopirkt veikalos) un katru radziņu iemērc šokolādē. Uzkaisa pūdercukuru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.