Aromātiskas un gardas kabaču pankūkas ar sieru 2
Sastāvdaļas – vidējs kabacis, 50 g cieta siera, ola, ēdamkarote miltu, ķiploka daiviņa, sāls, pipari.
Pagatavošana.
Jauno kabaci rūpīgi nomazgā un sarīvē uz rupjas rīves ar visu mizu.
Pievieno olu.
Sieru sarīvē uz smalkas rīves un pievieno sarīvētajam kabacim. Pievieno sasmalcinātu ķiploka daiviņu, miltus un visu rūpīgi samaisa.
Sāli un piparus pievieno pēc garšas pašās beigās.
Pannā uzkarsē augu eļļu un ar karoti liek sagatavoto mīklu. Cep zeltaini brūnas no abām pusēm.
Pankūkas ēd karstas ar krējumu.
Uz katras pankūkas var uzlikt tējkaroti krējuma vai majonēzes un pa virsu tomāta ripiņu.
Labu apetīti!