Foto – Aija Geida

Aromātiska tomātu mērce ar biezpiena sieru 0

Sastāvdaļas
• 500 g tomātu
• 100 g biezpiena siera
• 100 ml saldā krējuma
• 2 ēdamkarotes augu eļļas
• ½ tējkarotes krievu sinepju
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• ⅓ tējkarotes kurkumas
• 2 ēdamkarotes cukura
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Zinātnieki atklājuši, kas izraisa specifisko, tā dēvēto “vecuma smaku”: 7 ieteikumi, kā no tās atbrīvoties
Eiropa par mata tiesu izvairījusies no liela mēroga katastrofas, ko mēģinājusi izraisīt Krievija. Atklātas notikušā detaļas
Kokteilis
Negaidīti! Vai līdz ar bērniņa atnākšanu mīlestība starp Dāvidu un Arnitu uzplaukst no jauna?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Biezpiena sieru sagriež mazos gabaliņos un apcep augu eļļā. Tomātus sagriež gabaliņos un katliņā karsē piecas minūtes. Pievieno saldo krējumu, sāli, cukuru, sinepes, maltus melnos piparus un kurkumu. Karsē vēl minūti. Pieliek apcepto sieru, samaisa un izslēdz uguni. Mērce labi sader ar vārītiem griķiem, rīsiem un kvinoju.

! Mērcei var izmantot jebkuru sieru, kas nekūst karstumā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.