Aromātiskā orhada 0

Sastāvdaļas. 250 g zemesmandeļu (var izmantot arī parastās mandeles), 250 g cukura, ½ citrona, 1 kanēļa standziņa, 1,7 litri silta ūdens, šķipsniņa malta kanēļa pārkaisīšanai.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
Lasīt citas ziņas

Ūdenim pievieno citronu, sāli un kanēli, ieber labi samaltas mandeles, rūpīgi samaisa un noliek uz 2 stundām nostāvēties. Pēc tam izkāš caur marli un atdzesē. Pasniedz glāzē ar salmiņu un pārkaisa ar kanēli.

 

 Konsultēja Bērzes pagasta “Lejnieku” saimniece Skaidrīte Bauze.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.