Aromātiskā orhada 0

Sastāvdaļas. 250 g zemesmandeļu (var izmantot arī parastās mandeles), 250 g cukura, ½ citrona, 1 kanēļa standziņa, 1,7 litri silta ūdens, šķipsniņa malta kanēļa pārkaisīšanai.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kokteilis
Koka čūskas gads tuvojas. Ko tas nesīs katrai zodiaka zīmei 2025. gadā
Kokteilis
“Tā nav patiesība!” Guntars Račs noliedz, ka Laura Grēviņa ir viņa meita
Veselam
Gan garšīgi, gan veselīgi: uztura speciālists nosauc labāko alternatīvu biezpienam
Lasīt citas ziņas

Ūdenim pievieno citronu, sāli un kanēli, ieber labi samaltas mandeles, rūpīgi samaisa un noliek uz 2 stundām nostāvēties. Pēc tam izkāš caur marli un atdzesē. Pasniedz glāzē ar salmiņu un pārkaisa ar kanēli.

 

 Konsultēja Bērzes pagasta “Lejnieku” saimniece Skaidrīte Bauze.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.