Arbūza sorbets – saldējums, kuram ir izmantots tikai viens produkts 0

Šī ir ārkārtīgi vienkārša recepte, kura noderēs, gan iepriecinot mazos kārumniekus, gan rīkojot mājas ballīti.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas ir, tā teikt, uz aci.

Veselam
saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Joprojām notiek ceturtā karavīra meklēšana…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 295
TV24
Putina propagandisti uzkāpuši uz pamatīgas “melnās strīpas”
Lasīt citas ziņas

Arbūza mīkstumu sagriež nelielos gabaliņos un sasaldē.

Pēc tam sasalušo arbūza mīkstumu liek blenderī un sablenderē. Pēc vēlmes var pievienot kādu piparmētras lapiņu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Iegūto masu liek jebkurā traukā (kastītē vai uzreiz porciju trauciņos) un vēlreiz sasaldē.

Atvēsinošs sorbets ir gatavs.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.