Foto-Baiba Buceniece

Arbūza salāti ar tīģergarnelēm
 0

Sastāvdaļas: Arbūzs, tīģergarneles, baltie sparģeļi, apelsīni, salātu maisījums, citrons, sviests vai eļļa, sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Notīrītas tīģergarneles iemarinē svaigi spiestā apelsīnu sulā, kam pievienots sāls, pipari un rīvēta apelsīna miziņa. Patur pāris minūtes un ātri apcep (ne vairāk kā 2 min) uz pannas sviestā vai eļļā. Baltos sparģeļus sagriež tievās strēmelītēs, pievieno citronu sulu, pieber sāli, piparus. Pievieno gabaliņos sagrieztu, no sēklām attīrītu arbūzu un salātu maisījumu ar rukolu. Uz šķīvja kārto salātu un arbūza maisījumu, virsū liek ceptās garneles.

Gatavoja kokteiļbāra “Betty Page”  šefpavārs Gatis Maksimovs

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.