Ēdieni restorānā Da Roberta, A. Čaka ielā 58. Foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/

Aragulas lapu salāti ar prošuto, kazas sieru, olīvām 0

KĀ GATAVOT

Aragulu nomazgā. Plāni sagriež vītināto gaļu, sadrupina kazas sieru. Uz šķīvja kārto aragulu, pāri liek saulē kaltētos tomātus, kazas sieru. Visu apslaka ar olīveļļu. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.

Reklāma
Reklāma
8 šķietami veselīgi produkti, no kuru lietošanas uzturā labāk atteikties. Kā tie var kaitēt?
ASV vēršas pret Eiropu: Tramps draud pārraut alianšu saišu pēdējo pavedienu
Kokteilis
Pamani dīvainus priekšmetus mājoklī? 9 pazīmes, kas var liecināt par ļaunās acs klātbūtni
Lasīt citas ziņas

Gatavoja restorāna “Da Roberta” šefpavārs EDGARS JAUNZEMS

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.