Foto-vk.com

Ar vistas gaļu pildīti tomāti 0

Sastāvdaļas – palieli tomāti, vistas fileja, majonēze, garšvielas, siers.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Tomātiem izgrebj viduci.

Sarīvē sieru.

Kokteilis
Kā noveco katras zodiaka zīmes pārstāvji? Dvīņi vienmēr paliek bērnišķīgi, bet Auns plāno nodzīvot līdz 120 gadiem
Kokteilis
Slaveni mīļākie, veģetatīvā distonija, sēras, ticība un alkohols: izcilās aktrises Rēzijas Kalniņas dzīves līkloči
RAKSTA REDAKTORS
“Ārste sadusmojās un izsauca policiju” – piedzīvota nepatīkama attieksme pret pacienti vienā no Latvijas galvenajām slimnīcām. Kā to komentē mediķi? 28
Lasīt citas ziņas

Pannā apcep smalki sagrieztu vistas fileju, pievienojot dažādas garšvielas pēc patikas.

Izgrebtajos tomātos pilda apcepto vistas gaļu, virsū liek kārtīgu majonēzes kārtu un dāsnu sarīvēta siera cepurīti.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cep 220 grādus sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 15 minūtes, kamēr siers virspusē ir viegli apbrūnējis.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.