Foto-vk.com

Ar vistas gaļu pildīti tomāti 0

Sastāvdaļas – palieli tomāti, vistas fileja, majonēze, garšvielas, siers.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Tomātiem izgrebj viduci.

Sarīvē sieru.

TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu
7 pazīmes, ka tevī ir kaut kas no neandertālieša – no priekšrocībām līdz trūkumiem
ASV vēršas pret Eiropu: Tramps draud pārraut alianšu saišu pēdējo pavedienu
Lasīt citas ziņas

Pannā apcep smalki sagrieztu vistas fileju, pievienojot dažādas garšvielas pēc patikas.

Izgrebtajos tomātos pilda apcepto vistas gaļu, virsū liek kārtīgu majonēzes kārtu un dāsnu sarīvēta siera cepurīti.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cep 220 grādus sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 15 minūtes, kamēr siers virspusē ir viegli apbrūnējis.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.