Ar vistas fileju sutināti skābēti kāposti 0
Sastāvdaļas – 500 g vistas filejas, 700 g skābētu kāpostu, 3 – 4 ēdamkarotes tomātu pastas, milzīgs sīpols, 2 ķiploka daiviņas, sāls un pipari, augu eļļa.
Pagatavošana.
Sīpolu smalki sagriež un katliņā augu eļļā viegli apcep.
Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, pievieno pie sīpoliem katliņā un visu cep 10 – 15 minūtes.
Pievieno tomātu pastu, visu samaisa.
Pielej verdošu ūdeni, lai nosegtos vistas fileja. Samaisa.
Pievieno skābētus kāpostus (ja kāposti ir ļoti skābi, tos noskalo aukstā ūdenī), pievieno piparus un pēc vajadzības arī sāli. Samaisa un visu sautē līdz gatavībai (apmēram 30 – 40 minūtes).
5 minūtes pirms beigām pievieno izspiestu ķiplociņu, samaisa.
Labu apetīti!