Foto – Anda Krauze

Ar šķiņķi un sieru pildītas pankūkas 0

Sastāvdaļas mīklai
• 135 ml piena
• 65 g miltu
• 1,5 olas
• 1,5 ēdamkarotes eļļas
• cukurs
• sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Pildījumam
• 90 g kūpināta šķiņķa
• 80 g mocarellas siera
• 25 g skābā krējuma
• pētersīļi

Tomātu salsai
• 100 g tomātu
• 10 g lociņu
• čili
• citrona miziņa
• pipari
• sāls
• olīveļļa

CITI ŠOBRĪD LASA

Pagatavošana.
Pagatavo pankūku mīklu, notur 20 minūtes. Šķiņķi un sieru sagriež kubiņos, pievieno krējumu, sasmalcinātus pētersīļus un garšvielas. Cep plānās pankūkas. Pilda, izveido rullīti. Apcep. Pasniedz ar tomātu salsu. Lai to pagatavotu, tomātus blanšē verdošā ūdenī, pēc tam liek aukstā ūdenī, novelk mizu, mīkstumu sagriež kubiņos, pievieno lociņus, sāli, piparus, citrona miziņu un olīveļļu. Ja vēlas asāku garšu, pievieno sakapātu čili piparu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.