Foto – Anda Krauze

Ar šķiņķi un sieru pildītas pankūkas 0

Sastāvdaļas mīklai
• 135 ml piena
• 65 g miltu
• 1,5 olas
• 1,5 ēdamkarotes eļļas
• cukurs
• sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Lasīt citas ziņas

Pildījumam
• 90 g kūpināta šķiņķa
• 80 g mocarellas siera
• 25 g skābā krējuma
• pētersīļi

Tomātu salsai
• 100 g tomātu
• 10 g lociņu
• čili
• citrona miziņa
• pipari
• sāls
• olīveļļa

CITI ŠOBRĪD LASA

Pagatavošana.
Pagatavo pankūku mīklu, notur 20 minūtes. Šķiņķi un sieru sagriež kubiņos, pievieno krējumu, sasmalcinātus pētersīļus un garšvielas. Cep plānās pankūkas. Pilda, izveido rullīti. Apcep. Pasniedz ar tomātu salsu. Lai to pagatavotu, tomātus blanšē verdošā ūdenī, pēc tam liek aukstā ūdenī, novelk mizu, mīkstumu sagriež kubiņos, pievieno lociņus, sāli, piparus, citrona miziņu un olīveļļu. Ja vēlas asāku garšu, pievieno sakapātu čili piparu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.