Foto – Valdis Semjonovs

Ar sirsnību gatavotas “Mākoņu salas”. Recepti piedāvā dziedātāja Olga Rajecka 0

Sastāvdaļas (4 porcijām) – 300 g svaigu zemeņu, avenes, mellenes, laims, 1/2 kārbiņa iebiezinātā piena, 200 g Filadelfijas vai maskarpones siera, 30 g želatīna, 200 g saldā krējuma, pūdercukurs, piparmētru lapiņas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Tramps iet uz visu banku – no Ukrainas prasa neiespējamo: atklātas skandalozā līguma detaļas
Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Filadelfijas vai maskarpones sieru sakuļ ar iebiezināto pienu. Atsevišķā traukā sakuļ saldo krējumu, tam pievieno izkausētu un uzbriedinātu želatīnu (kā gatavot želatīnu, jālasa uz iepakojuma). Pēc tam siera un iebiezinātā piena masu pievieno saldā krējuma un želatīna masai. Stikla traukā vienā kārtā liek balto masu, pāri – šķēlītēs sagrieztas zemenes. Pēc tam traukā vēlreiz klāj balto masu, pāri – svaigas avenes un mellenes. Rotā ar piparmētru lapiņām.

Olga Rajecka
Foto – Valdis Semjonovs
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.