Foto: Lesya Dolyuk/SHUTTERSTOCK

Ar sēnēm pildīts ķirbis. Garšos debešķīgi! 0

Sastāvdaļas

• neliels (garens) ķirbis

• 1 sīpols

• 100 g sēņu (var izmantot saldētās vai šampinjonus)

Reklāma
Reklāma

• 70 g rīsu (vai kuskusa)

• 70 g rīvēta siera

• 50 g kaltētu tomātu

• 2 ēdamkarotes eļļas

• pusglāze buljona

• 2 ēdamkarotes rīvmaizes

• sāls, malti melnie pipari

Pagatavošana

Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

Ķirbi gareniski pārgriež uz pusēm, izņem sēklas un daļu mīkstuma.

Sēnes un rīsus novāra (kuskusu uzbriedina).

CITI ŠOBRĪD LASA

Sīpolus sīki sagriež un apcep eļļā, kamēr tie kļūst caurspīdīgi.

Pievieno sēnes un visu kopā pacep 10 minūtes. Liek klāt vārītos rīsus, pieber sāli un piparus.

Maisījumu ar karoti liek izdobtajās ķirbja pusēs, uzkaisa sieru, rīvmaizi un cepeškrāsnī 190 °C cep 30 minūtes.

Ēdiens, ko var servēt uz folijas salvetes, šķīvi nemaz nevajag!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.