Foto: Lesya Dolyuk/SHUTTERSTOCK

Ar sēnēm pildīts ķirbis. Garšos debešķīgi! 0

Sastāvdaļas

• neliels (garens) ķirbis

• 1 sīpols

• 100 g sēņu (var izmantot saldētās vai šampinjonus)

Reklāma
Reklāma

• 70 g rīsu (vai kuskusa)

• 70 g rīvēta siera

• 50 g kaltētu tomātu

• 2 ēdamkarotes eļļas

• pusglāze buljona

• 2 ēdamkarotes rīvmaizes

• sāls, malti melnie pipari

Pagatavošana

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Ķirbi gareniski pārgriež uz pusēm, izņem sēklas un daļu mīkstuma.

Sēnes un rīsus novāra (kuskusu uzbriedina).

CITI ŠOBRĪD LASA

Sīpolus sīki sagriež un apcep eļļā, kamēr tie kļūst caurspīdīgi.

Pievieno sēnes un visu kopā pacep 10 minūtes. Liek klāt vārītos rīsus, pieber sāli un piparus.

Maisījumu ar karoti liek izdobtajās ķirbja pusēs, uzkaisa sieru, rīvmaizi un cepeškrāsnī 190 °C cep 30 minūtes.

Ēdiens, ko var servēt uz folijas salvetes, šķīvi nemaz nevajag!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.