Foto – Aija Geida

Kečups 4

• Pīlādži

• Jāņogas vai dzērvenes

• Brūklenes vai smilts­ērkšķi, vai dzeltenie tomāti

Reklāma
Reklāma

• Ķiploki

• Pētersīļi

• Pipari

• Sāls

Mājas
Ideālais banānu uzglabāšanas veids – tie nekļūs melni nedēļām ilgi
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
Kokteilis
FOTO. Alla Pugačova pārvērtusies līdz nepazīšanai
Lasīt citas ziņas

Ogas ber katlā un, maisot virumu, pēc garšas pievieno sāli, piparus, ķiplokus, pētersīļus un citus garš­augus pēc izvēles.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.