UZZIŅA 4
• Pīlādžogas parasti ievāc no augusta līdz oktobrim.
Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Lai tiktu ārā no “Rimi”, tagad vajag kuponu”- pircēji samulsuši, kā tikt ārā no veikala, ja nekas netiek nopirkts
Mājas
Ideālais banānu uzglabāšanas veids – tie nekļūs melni nedēļām ilgi
Kokteilis
FOTO. Alla Pugačova pārvērtusies līdz nepazīšanai
• To rūgtā garša samazinās pēc salnām, kā arī ogas sasaldējot.
• Kaltētas pīlādžogas var uzglabāt divus gadus.
• Var gatavot vīnu, jo ogas satur līdz pat 9% cukura.
• Pīlādži ir skābi, tāpēc labākās kombinācijas būs, pievienojot kaut ko mazāk skābu, piemēram, plūmes, sevišķi dzeltenās.