Foto – Aija Geida

UZZIŅA 4

• Pīlādžogas parasti ievāc no augusta līdz oktobrim.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Lai tiktu ārā no “Rimi”, tagad vajag kuponu”- pircēji samulsuši, kā tikt ārā no veikala, ja nekas netiek nopirkts
Mājas
Ideālais banānu uzglabāšanas veids – tie nekļūs melni nedēļām ilgi
Kokteilis
FOTO. Alla Pugačova pārvērtusies līdz nepazīšanai
Lasīt citas ziņas

• To rūgtā garša samazinās pēc salnām, kā arī ogas sasaldējot.

• Kaltētas pīlādžogas var uzglabāt divus gadus.

CITI ŠOBRĪD LASA

• Var gatavot vīnu, jo ogas satur līdz pat 9% cukura.

• Pīlādži ir skābi, tāpēc labākās kombinācijas būs, pievienojot kaut ko mazāk skābu, piemēram, plūmes, sevišķi dzeltenās.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.