Medū 4

Pīlādžu ogas apcep uz pannas cepeškrāsnī, tad pieliek medu attiecībā 1 : 1 un karsē īsu brīdi. Ļoti labi palīdz saaukstēšanās gadījumā, tas ir arī urīndzenošs līdzeklis.

Reklāma
Reklāma

 

Kaltēti

RAKSTA REDAKTORS
“Lai tiktu ārā no “Rimi”, tagad vajag kuponu”- pircēji samulsuši, kā tikt ārā no veikala, ja nekas netiek nopirkts
Mājas
Ideālais banānu uzglabāšanas veids – tie nekļūs melni nedēļām ilgi
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
Lasīt citas ziņas

Ogas pārlasa, nomazgā, nosusina un kaltē cepeškrāsnī līdz +50 °C, tad glabā sausā un tumšā vietā. Izmanto tējai. Var gatavot arī pīlādžu pulveri. Kaltētas ogas samaļ kafijas dzirnaviņās vai sagrūž piestā. Pulveris uzlabo mērču un gaļas ēdienu garšu, piešķirot tiem rūgtenumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.