Ar Mocarellas sieru un zaļumiem pildīta vistas kabatiņa 0
Sastāvdaļas. Vistas fileja, Mocarellas siers, svaigi tomāti, baziliks, kinza. Marinādei: suši etiķis, sojas mērce, ķiploki, garšviela “Citronpipari”.
Kā gatavot? Ņem veselu vistas fileju, vienā malā iegriež, veidojot kabatiņu. Tajā pilda Mocarellas siera un tomātu gabaliņus, sakapātu kinzu un baziliku. Lai kabatiņa neveras vaļā, to sasprauž ar kociņu vai sasien ar diegu. Pannā no abām pusēm apcep gaiši brūnu, pēc tam 7 min cep cepeškrāsnī 180 grādos. Pārgriež uz pusēm. Liek uz šķīvja kopā ar rīsiem, vārītiem kartupeļiem vai grilētiem dārzeņiem un svaigu dārzeņu salātiem.
Gatavoja ātrās apkalpošanas restorāna “Tik – tak” Rīgā šefpavāre Vera Jansone