
Foto: SHUTTERSTOCK
Gaļas buljons 3
• 1,5 l ūdens
• 500 g kaulu
• 40 g sīpolu
• 40 g burkānu
• 2 pētersīļa zariņi
• sāls
Pagatavošana:
Sasmalcinātus kaulus liek cepešpannā, pārlej nedaudz ūdens, pieliek sagrieztus sīpolus un burkānus un cepeškrāsnī cep, līdz kauli kļūst brūngani. Tad liek katlā, pārlej aukstu ūdeni (0,5 kg kaulu 1,5 l ūdens) un uz mazas liesmas vāra 4–6 stundas. Pēc tam izkāš.
Reklāma
Reklāma
Šobrīd modē! BALA BAIANA Brazīlijas kokosriekstu karameles konfektes. Sastāvdaļu nav daudz, bet garša – lieliska!
Netradicionāls salikums, kas garšos lieliski un taps pāris minūšu laikā! Vīnogu salāti
Moderns, kraukšķīgs un pasakaini gards! Tiramisu Dubaijas šokolādes noskaņā