Ar maskarpones sieru pildītas zemenes 0
Zemenēm noņem kauslapiņas un mazliet nogriež apakšiņu, lai tās stāvētu uz šķīvja un negāztos. Sviestam, Filadelfijas sieram un maskarpones sieram jābūt istabas temperatūras. Ar mikseri sakuļ sviestu un brūno karamelizēto cukuru. Sajauc abu veidu sierus un uzmanīgi iecilā sviesta masā (ja kuļ, atdalās šķidrums, tāpēc jāiecilā). Pievieno vaniļas cukuru un sapilda masu konditorejas šļircē. Uz zemenēm liek krēma rozītes un noliek uz pusstundu vēsumā. Rotā ar šokolādes skaidiņām. Šādi pagatavotas rozītes neatsulojas un arī siltā laikā uz viesību galda saglabā savu formu un izskatu. Ja pildījumu gatavo, par pamatu ņemot saputotu saldo krējumu, tad pēc pusstundas tas sāk atsuloties.