
Foto – tematiskā avīze “Piens un tā produkti”
Ar Krievijas sieru pildīts cepts lasis. Vienkārši, garšīgi, veselīgi! 0
Lasim notīra zvīņas, izgriež filejas, tās pārslaka ar citrona sulu, uzber sāli, piparus.
Reklāma
Reklāma
Negaidīti! Tramps saņēmis īpašu vēstuli no Zelenska. Zināms, kas tajā rakstīts…
11
Ko ēst, lai ātrāk zaudētu svaru: 6 produkti, kurus savā ēdienkartē iesaka iekļaut uztura speciālisti
Tās “ēd” jūsu naudu, pat tad, kad ir izslēgtas! 8 lietas, kuras noteikti ir jāatvieno no elektrības
Katrā filejā pilda sarīvētu sieru kopā ar sasmalcinātiem zaļumiem.
Fileju satin rullī, nosien ar kulinārijas diegu, liek uz plāts, kurā ieklāts cepamais papīrs un cep sakarsētā cepeškrāsnī 180 oC temperatūrā gatavu.
Noņem diegu, griež porciju gabalos, pasniedz kopā ar piedevām.