Foto: Dionisvera/SHUTTERSTOCK

Ar ko var “viens un divi” sabojāt ēdiena garšu 4

Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Kokteilis
Pamani dīvainus priekšmetus mājoklī? 9 pazīmes, kas var liecināt par ļaunās acs klātbūtni
“Es lūdzu, lai to asins suni paņem.” Elejas Veronika atklāj, vai Latvijā gaidāms karš
“Mēs beidzot esam saņēmuši informāciju…” Atklāta jaunākā izlūkdienestu informācija par Ķīnas un Krievijas sadarbību
Lasīt citas ziņas

Pārāk daudz sāls. Taču, ja sālstrauks atradīsies uz augšējā plaukta vai aiz virtuves skapīša durvīm, varbūt kāda lieka šķipsna netiks piebērta. Sāls alternatīva ir piparu maisījums.

Pārāk daudz cukura. Labāk, lai pietrūkst, nekā ēdiens tiek pārsaldināts.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pārāk daudz garšvielu. Ja garšvielu trauciņš būs ar nelieliem caurumiņiem, tad ir cerība tās nepārdozēt. Svaigas garšvielas ir intensīvākas, ilgāk stāvējušas zaudē stiprumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.