Foto – Shutterstock

Jāņogu želeja ar garšvielām 4

1,5 kg jāņogu, 1 l ūdens, 4 krustnagliņas, 5 cm garš kanēļa gabaliņš, 200 ml baltā etiķa, 1,5 kg cukura.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Garšvielas iesien marlē un vāra kopā ar jāņogām, līdz ogas mīkstas. Izņem garšvielas un ogas izberž caur sietiņu. Pievieno etiķi un cukuru, vāra uz mērenas uguns, nepārtraukti maisot, līdz cukurs izšķīdis. Turpina vārīt uz straujas uguns apmēram 10 minūtes. Nedaudz atdzesē un sapilda burciņās.

Sagatavots pēc tematiskās avīzes “Mājas labumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.